Hirdetés

aszaltgyumolcs.lap.hu / Aszalás, szárítás

Aszalás, szárítás

A legősibb élelmiszertartósítási módszer az aszalás. Nem kell hozzá tartósítószer csupán meleg, amelyet évezredeken át a napfény szolgáltatott.

Hirdetés
Meghatározás:

Aszalt gyümölcsök: receptek, leírások, ötletek. Az aszalás, gyümölcs szárítás módjai. Az aszalt gyümölcs élettani hatásai, vitaminok szerepe. Aszalt szilva, meggy, barack, datolya, ananász...stb.
Könyvek, kiadványok a témában.
Gyümölcs aszaló fajták, vásárlási lehetőségek, termékek. Az aszalt gyümölcsök élettani hatásai.
Angol, német nyelvű oldalak, az aszaltgyumolcs.lap.hu link katalógusban.

Szponzorált hirdetések

eXTReMe Tracker

Ön azt választotta, hogy az alábbi linkhez hibajelzést küld a lap.hu oldal szerkesztőjének. Kérjük, írja meg a szerkesztőnek a megjegyzés mezőbe, hogy miért találja a lenti linket hibásnak, illetve adja meg e-mail címét, hogy az észrevételére reagálhassunk!

Hibás link:
Hibás URL:
Hibás link doboza: Aszalás, szárítás
Név:
 
E-mail cím:
 
Megjegyzés:
Biztonsági kód:
 
Mégsem  Elküldés